Kokouskutsu: Effin syyskokous 19.12.2022 etäkokouksena Internetissä

Arvoisa Electronic Frontier Finland – Effi ry:n jäsen,

Effin sääntömääräinen syyskokous järjestetään maanantaina 19.12.2022 klo 18-20 etäkokouksena Internetissä ja Oulussa (Sorware Ay, Elektroniikkatie 13, Oulu). HUOM. Etäkokoustamisen takia ennakkoilmoittautuminen on pakollista!

Suositamme painokkaasti, että kaikki jäsenemme osallistuisivat ensisijaisesti etäyhteyksien avulla, koska hybridikokous on hankalampi kuin se, että kaikki ovat etänä.

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta sähköpostitse osoitteeseen kutsut@effi.org viimeistään 12.12.2022. Ilmoitathan samalla, osallistutko etäyhteydellä vai paikan päällä, jos tämä maininta puuttuu, oletamme sinun osallistuvan etänä.

Ohjeet osallistumiseen ja kokousjärjestelmän käyttöön lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kokousta osoitteesta kutsut@effi.org 16.12.2022. Mikäli kukaan ei ilmoita etukäteen osallistuvansa paikan päällä, pidetään kokous kokonaisuudessaan etäyhteyksien välityksellä. Jos et saa sähköposteja, tarkistathan roskapostikansiosi ja voit soittaa Tapani Tarvaiselle puhelinnumeroon 040 729 3479. Kokouksen osallistumistietoja ei pidä jakaa.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

Kevätkokouksesta siirtyneet:

  • vuoden 2021 tilinpäätös ja tilikertomus;
  • vuoden 2021 toiminnantarkastajien lausunto;
  • vuoden 2021 tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen
    vastuuvelvollisille;

Sääntömääräiset syyskokousasiat:

  • päätetään liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet;
  • vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio;
  • valitaan yhdistyksen puheenjohtaja;
  • valitaan hallituksen jäsenet ja mahdolliset muut toimihenkilöt;
  • valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja kaksi varatoiminnantarkastajaa.

Puheenjohtajuudesta, hallituksen jäsenyydestä tai muista luottamustehtävistä kiinnostuneita pyydetään kirjoittamaan itsestään esittely ja lähettämään se viimeistään 12.12.2022 vaalitoimikunnalle vaalitoimikunta@effi.org. Vaalitoimikunta lisää ehdokkaat wikiin viimeistään 15.12.2022: https://wiki.effi.org/hallitusehdokkaat2023/

Katso tuoreimmat kokousta ja ohjelmaa koskevat tiedot täältä:
https://wiki.effi.org/syyskokous2022/

Effi-terveisin,
hallitus

P.S.  Jos et ole saanut sähköpostia: 1) Tarkista roskapostikansio 2)  Onko  jäsenyytesi voimassa – oletko maksanut jäsenmaksusi? Yleisin syy miksi  jäsenmaksulasku ei tavoita on muuttunut sähköpostiosoite. Voimme  tarkistaa jäsenyystilanteesi ja lähettää tarvittaessa uuden  jäsenmaksulaskun, ota yhteyttä jasenasiat@effi.org.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *