Liittyminen yhdistyksen jäseneksi

 

Tuet kaikkein parhaiten Effin toimintaa liittymällä jäseneksi. Jäsenten tuki vaikuttaa suoraan Effin toimintamahdollisuuksiin olipa sitten kyse uuden lainsäädännön valmistelusta tai vaikuttamisesta viranomaisten ja yritysten toimintaan. Effi järjestää tapahtumia ja pitää yllä vapaaehtoisvoimin laajaa tietopainotteista webbisivustoa, joka on suunnattu tavallisille netin käyttäjille. Resurssien rajoissa Effi osallistuu myös kansainväliseen toimintaan.

Effi ei tarjoa materiaalisia jäsenetuja: käytämme energiamme perusoikeuksien puolustamiseen sen sijaan, että haalisimme jäsenistölle alennuksia yrityksiltä. Jäsenistömme saa sen sijaan etuna hyvän tunteen tärkeiden asioiden tukemisesta. Jäseneksi liittyminen ei velvoita muuhun kuin jäsenmaksun maksamiseen.

Tällä hetkellä liittyminen onnistuu joko täyttämällä alla oleva lomake tai lähettämällä sähköpostitse vastaavat tiedot osoitteeseen jasenasiat@effi.org

Jos haluaisit tukea Effin toimintaa, mutta et halua jäseneksi, voit tehdä myös lahjoituksen.

Liittymislomake

  Sukunimi
  (tai yrityksen nimi):

  Etunimet:
  (kaikki, yhdistyslaki vaatii;
  kutsumanimen voi _alleviivata_)

  Katuosoite:

  Postinumero:

  Postitoimipaikka:

  Kotipaikka
  (jos eri kuin ed.):

  Maa (ellei Suomi):

  Sähköpostiosoite:

  Liityn Effin...

  Jäsenmaksun suuruudella ei ole vaikutusta mihinkään jäsenetuihin tai oikeuksiin, se on vain valinta monellako eurolla haluat Effiä tukea.


  Kun hakemuksesi on saapunut perille saat sähköpostitse automaattivastauksena liittymismaksulaskun (toistaiseksi liittymismaksu on sama kuin ensimmäisen vuoden jäsenmaksu). Huom. erillistä paperilaskua ei siis lähetetä, vaan lasku on samassa
  sähköpostiviestissä. Jos sitä ei kuulu muutamassa minuutissa, tarkista roskapostikansiosi, jos sitä ei löydy ja olet varma että sähköpostiosoitteesi oli oikein, ota yhteyttä osoitteella jasenasiat@effi.org.

  Hallitus käsittelee hakemuksesi seuraavassa kokouksessaan sen jälkeen, kun maksu on saapunut tilillemme.

  Varaudu muutaman viikon viiveeseen ennen kuin hallitus ehtii käsitellä hakemuksesi (kesäaikaan voi mennä enemmänkin). (Jos kuukauteen ei kuulu mitään, kannattaa kysellä perään.)

  Antamiesi tietojen käyttötarkoitus ja -tavat selviävät rekisteriselosteesta.

  Jatkossa jäsenmaksulasku lähetetään aina kalenterivuoden alussa liittymisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Paperilaskuja emme lähetä. Muistathan ilmoittaa sähköpostisi muuttumisesta!

  Kysymyksiä jäsenasioihin liittyen voi esittää osoitteeseen jasenasiat@effi.org